fbpx

Ik ben Apolonia, en vertel graag hoe ik naast huwelijkszangeres ook professioneel weddingplanner ben geworden….

Ik heb al heel veel bruiloften gezien en meegemaakt. Als huwelijks-zangeres, of ceremoniemeester, als gast, getuige en ook als bruid. Als zangeres beleef je de bruiloft op een heel andere manier dan als gast. Als een soort toeschouwer zie je wat er perfect op rolletjes loopt, maar ook heel duidelijk de verbeterpunten… of waar het weleens een beetje mis gaat…;-)…

Als creatieve ‘perfectionista’ zie ik altijd wel iets dat beter, leuker of origineler kan! Omdat ik als zangeres alles vooral van de zijlijn kon meemaken en nergens kon ‘ingrijpen’, ben ik in mijn enthousiasme de opleiding tot ‘weddingplanner’ gaan volgen. Er ging een wereld voor mij open toen ik ontdekte dat ik mijn passie hier helemaal in kan uitleven!

Mijn opleiding tot weddingplanner heb ik gevolgd bij NTI- vakopleidingen en daarnaast heb ik heel veel geleerd van collega-weddingplanner Vivian ter Huurne van weddingplanner ‘Het bruidsmeisje’.  Een tóp weddingplanner en vakvrouw maar ook een topdocent die mij heel veel tips heeft gegeven voor het opzetten mijn eigen bedrijf als weddingplanner. 

 

 

Wat is de perfecte bruiloft?

Voor mij is het de perfecte bruiloft wanneer ook de voorbereidingen één groot feest zijn. Wanneer het bruidspaar komt met eigen wensen en ik ervoor kan zorgen dat al die wensen uitkomen. Als het bruidspaar en de gasten  zorgeloos genieten en ze aan het eind van de bruiloft heel blij en tevreden terug kunnen kijken op de voorbereidingen en de grote dag, dan is mijn missie geslaagd. 

 

Wat je over mij moet weten:

Ik ben een artiest in ‘hart en nieren’ en ik hou van mensen die lekker eigenwijs en creatief zijn. Muziek en zingen is mijn grote passie maar daarnaast ben ik echt een regeltante en een perfectionist met heel veel oog voor details. Ik houd er enorm van om het mensen naar de zin te maken.

WAT IS TYPISCH APOLONIA?

 

  • Ik ben een echte ram, rechtdoorzee en altijd eerlijk (soms niet handig 😉
  • Naast mijn 3 kinderen en 2 grote ‘bonuskids’ is ‘Kees’ mijn grote liefde!
  • Niet te vergeten, ik ben dol op mijn kleine ruwharige teckel, Luca.
  • Gek op latte macchiato met cacao.
  • Guilty pleasure: Tony’s Chocolonely Caramel- zeezout en caramel Fudge! mmmmm 😉
  • Dol op allerlei soorten muziek en samen met mijn kinderen zingen en dansen door de kamer!
  • Kan niet meer stil zitten bij het horen van Salsa-muziek.
  • Liefhebber van musicals en theater (het liefst ga ik iedere week).
  • Ik houd van lekker lang tafelen met een wijntje bij een goed of grappig gesprek.
  • Een flinke stapel boeken op mijn nachtkastje waar ik als ‘vliegende’ werkende moeder niet zo vaak aan toekom, behalve op vakantie.

Denk je dat ik de weddingplanner ben die kan helpen om voor jullie de perfecte bruiloft te organiseren, vul dan mijn contactformulier in via onderstaande button. Ik kom altijd binnen 48 uur bij je terug!

Met heel veel voorpret naar een waanzinnige dag!

Contactgegevens

Apolonia Gort

info@wedding2love.nl

tel: 06 2655 6775

 

 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Drieluik: Nachtmerries van een bruidspaar, deel 1.

DEEL 1:  Over nat-zoenende ooms en of tantes;-) YEK! Je herkent het misschien nog wel van de verjaardagen of feestjes van je ouders (vroeger). Rond een uur of acht kwamen ooms, tantes, nichtjes en neefjes binnen voor de koffie met gebak. Er kwamen ook altijd een...

Blooper bij ‘Last-minute- bruiloft!’

Blooper bij ‘Last-minute- bruiloft!’

Het verhaal van Bas en Evelyn (namen zijn gefingeerd): Bas en Evelyn hadden geen zin om een jaar over de planning van de bruiloft te doen. Ze wilden elkaar halsoverkop het ‘ja-woord’ geven en besloten een ‘last-minute-bruiloft te plannen binnen 6 maanden.  Ze...

De Last-minute bruiloft

De Last-minute bruiloft

DE ‘LAST MINUTE BRUILOFT’! Tegenwoordig moet je, als je de trouwmagazines mag geloven tenminste, toch zeker een jaar de tijd nemen voor alle voorbereidingen en vooral, voor een perfécte bruiloft? Maar wát als je nu eens niét zoveel tijd wilt of kán nemen? Het kan een...

©2018 Website door Rianne Weijer