fbpx

Family & Harmony

Je trouwt voor de 2e keer en je bent helemaal happy met je aanstaande. Jullie gaan helemaal voor elkaar en de liefde! Maar vanaf het moment dat je de wederzijdse kinderen vertelt dat jullie gaan trouwen, wordt alles opeens ingewikkeld… Papa/ mama die een nieuwe partner heeft dat is allemaal prima, maar trouwen? Dan is het opeens wel heel definitief dat er geen weg meer terug is! Dit soort situaties kunnen een behoorlijke domper op de feestvreugde zijn.

Ook het samenstellen van de gastenlijst kan een 2e keer complex zijn. Zeker als je nu juist van plan bent alleen de mensen uit te nodigen die écht belangrijk voor jullie zijn! En dan heb je het nog niet eens over de bruiloft zelf. Hoe zorg je ervoor dat het 1 feest wordt en zijn familie niet aan de andere kant van het feest zit als haar familie?

Hoe zou het voor jullie zijn wanneer iemand meedenkt én helpt om bovenstaande ‘hindernissen’ te overwinnen zodat je zonder zorgen in 12/6 maanden met veel voorpret kunt toeleven naar jullie bruiloft? 

Als moeder én ‘stiefmoeder’ in een patchworkfamilie met 7 kinderen weet ik wat het is wanneer exen – en schoonfamilies die elkaar nog niet zo lang kennen bij elkaar komen op een feest. Ook weet ik dat de verhoudingen niet overal even goed zijn.

 HERKEN JE DIT?

  • Je wilt dat het één groot feest wordt maar je bent bang dat de verschillende families en vrienden beiden aan een andere kant van het feest zitten.

  • Je wilt dat de kinderen ook uit gaan kijken naar de bruiloft en zich belangrijk voelen, maar hoe geef je hun een rol zodat ze zich ook belangrijk voelen op deze speciale dag. 

  • Je bent bang dat de bruiloft een kopie wordt van je eerste bruiloft terwijl je alles ‘echt’ anders wilt doen. 

  • Je wilt de mensen uitnodigen die écht belangrijk voor jullie zijn maar je bent toch bang om mensen voor het hoofd te stoten.

Hoe zou het voor jullie zijn wanneer alle zorgen weggenomen worden en blijkt dat er voor alles een oplossing is?

Mijn ‘missie’ is om in iedere situatie alle gasten gezellig SAMEN aan de ‘bruiloft’s -dis’ te laten zitten. Het belangrijkste is dat het om JULLIE draait en dat het één groot FEEST wordt! Met mijn tomeloze energie en enthousiasme zorg ik ervoor dat iedereen een onvergetelijke dag heeft.

Family & Harmony-pakket

 

  • Opstellen van de gastenlijst en tafelschikking.
  • De rol van eventuele kinderen.
  • In harmonie samenbrengen van familie/schoonfamilie.
  • Bespreken van complexe situaties en daar oplossingen voor vinden.
  • Speciale aandacht voor de tafelschikking en opstelling van de familie bij de ceremonie.
  • Ludieke ideeën voor het samenbrengen van de verschillende families op jullie grote dag.

Voor het ‘Family & Harmony pakket maak ik afhankelijk van waar behoefte aan is een offerte op maat. Dit na een vrijblijvende persoonlijke kennismaking waarin jullie je wensen kenbaar maken.  

 

Dit Family & Harmony pakket kan worden uitgebreid met de optie ‘Master of Ceremony’ of ‘Complete weddingplan’

Wanneer je kiest voor het ‘Complete weddingplan’ pakket is het Harmony-advies gratis.

Met veel voorpret naar een waanzinnige dag!

Contactgegevens

Apolonia Gort

info@wedding2love.nl

tel: 06 2655 6775

 

 

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Drieluik: Nachtmerries van een bruidspaar, deel 1.

DEEL 1:  Over nat-zoenende ooms en of tantes;-) YEK! Je herkent het misschien nog wel van de verjaardagen of feestjes van je ouders (vroeger). Rond een uur of acht kwamen ooms, tantes, nichtjes en neefjes binnen voor de koffie met gebak. Er kwamen ook altijd een...

Blooper bij ‘Last-minute- bruiloft!’

Blooper bij ‘Last-minute- bruiloft!’

Het verhaal van Bas en Evelyn (namen zijn gefingeerd): Bas en Evelyn hadden geen zin om een jaar over de planning van de bruiloft te doen. Ze wilden elkaar halsoverkop het ‘ja-woord’ geven en besloten een ‘last-minute-bruiloft te plannen binnen 6 maanden.  Ze...

De Last-minute bruiloft

De Last-minute bruiloft

DE ‘LAST MINUTE BRUILOFT’! Tegenwoordig moet je, als je de trouwmagazines mag geloven tenminste, toch zeker een jaar de tijd nemen voor alle voorbereidingen en vooral, voor een perfécte bruiloft? Maar wát als je nu eens niét zoveel tijd wilt of kán nemen? Het kan een...

©2018 Website door Rianne Weijer